Ajax verstrooiveld

Voor fans van Ajax is een speciaal verstrooiveld opgezet waar men op kan gaan in hun favoriete voetbalclub: het Ajax verstrooiveld.

In Herdenkingspark Westgaarde in Amsterdam ligt de laatste rustplaats voor echte fans: het Ajax verstrooiveld van PC Uitvaart. Dit verstrooiveld is opgezet als voetbalveld met hetzelfde gras als in de Arena (gesponsord door Ajax) en de originele dug-out uit Stadion De Meer.

Komt een Ajacied te overlijden en wordt er gekozen voor een crematie, dan kan hier de as worden uitgestrooid. Een betekenisvolle plek voor nabestaanden om te bezoeken en herinneringen op te halen en te delen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een bijpassende gedenktegel te plaatsen met de naam van de overleden Ajax-fan.

Kale & Kokkie

Ajax-fans Kale & Kokkie op het Ajax verstrooiveld op Westgaarde. Kokkie: “Als je dan toch moet gaan, zou dit voor mij de plaats zijn. Alles is Ajax. Dit zou wel zijn waar ik hoor.” Bekijk het filmpje.

Herdenkingspark Westgaarde

Het Ajax verstrooiveld bevindt zich in Herdenkingspark Westgaarde, een mooi groen en ruim opgezet park in Amsterdam met sfeervolle ruimtes voor grote en intieme crematie- en begrafenisplechtigheden. Hier kan PC Uitvaart de uitvaart verzorgen naar wens van de overledene en de nabestaanden.

Mogelijkheden

Het verstrooien van de as van een  Ajax-fan op het Ajax verstrooiveld kan zodra u de as heeft ontvangen van het crematorium. Ook als de uitvaart al (langere tijd) eerder of ergens anders heeft plaatsgevonden is het uitstrooien mogelijk. Wilt u een blijvende herinnering, dan kunnen wij een Ajax-gedenktegel van de overledene plaatsen aan de wand van het verstrooiveld.

Voor het uitstrooien van de as van een kunt u een afspraak maken met Crematorium Westgaarde via telefoonnummer (020) 410 66 66.

Kosten

Het verstrooien van de as op het Ajax verstrooiveld bedraagt € 195,-. Hierbij kunnen de nabestaanden aanwezig zijn. (of € 110,- op een door ons gekozen tijdstip zonder nabestaanden).
Een gedenkteken in de vorm van een Ajax-tegel bedraagt € 325,-. De tegel krijgt dan een mooie plek aan de wand van het Ajax verstrooiveld.

Meer informatie over het Ajax verstrooiveld?
Neem contact met ons op.

PC Uitvaart, Alles voor een goed afscheid.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur

zaterdag & zondag
08.30 tot 17.00 uur

 

Routebeschrijving

Ons hoofdkantoor bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein, tegenover ons kantoor.

Plan route ›