Wat kost mijn uitvaart?

Een snelle kostencheck

Elke uitvaart is anders. Dat geldt ook voor de kosten. PC Uitvaart Begeleiding regelt de uitvaart die u wenst en is transparant in de kosten hiervan. Wilt u alvast een globaal idee van wat een uitvaart kost? Doe dan onze snelle kostencheck. Beantwoord slechts 6 vragen en u krijgt een indicatie.

De snelle kostencheck is enkel bedoeld als indicatie. Wilt u een beter beeld van de kosten van uw eigen uitvaart? Ga dan naar ‘Bereken en verzeker mijn uitvaart‘ en beantwoord meerdere vragen.

Wilt u een persoonlijk voorstel of heeft u aanvullende wensen? Neem contact met ons op.

Doe de snelle kostencheck

Stap 1 van 6: Gezelschap

Stap 2 van 6: Opbaring

Stap 3 van 6: Plechtigheid

Stap 4 van 6: Rouwkaart

Stap 5 van 6: Kist

Stap 6 van 6: Crematie of begrafenis

Aan de hand van uw keuzes kost uw uitvaart circa: € {{ totalCost() }},-*

Dit bedrag is slechts een indicatie. De eventuele kosten voor consumpties, volgauto’s en kerkdienst zijn niet meegenomen. Wilt u een persoonlijk voorstel of heeft u aanvullende wensen? Wij bespreken graag de mogelijkheden en bieden u een uitgebreid overzicht van de te verwachte kosten.

U kunt hiervoor het contactformulier invullen of het formulier op deze pagina. Onze uitvaart adviseurs nemen dan contact met u op.

*) De kosten van de rouwkaarten zijn berekend aan de hand van de grootte van uw uitvaart (uw keuze bij vraag 1). Uitgaande van 30, 50 of 100 kaarten.