Over ons

Elke dag dragen onze medewerkers bij aan het organiseren van een goed afscheid. Ieder vanuit zijn of haar eigen functie. Bij al ons denken en handelen staat het belang van onze gasten en klanten steeds voorop. Het organiseren van een goed afscheid is immers alleen mogelijk door een goede samenwerking.
Onze uitvaartbegeleiders staan dag en nacht voor u klaar en helpen u graag.

Onze missie

Wij geloven dat een mooie, persoonlijke uitvaart nabestaanden helpt om de dood van hun naaste een goede plek te kunnen geven in hun leven. De missie van PC Uitvaart is het verzorgen van een stijlvolle uitvaart, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden.

Onze kernwaarden

‘Alles voor een goed afscheid’, dat is het motto van PC Uitvaart. Want een uitvaart verzorgen is geen lopendebandwerk – en mag dat ook nooit zijn. Elke persoon verdient een zorgvuldig georganiseerd afscheid dat net zo uniek is als hij of zij zelf. Een afscheid dat eer doet aan de overledene. En een afscheid dat de nabestaanden troost geeft in een verdrietige tijd. Maatwerk dus met een zeer persoonlijke touch.

Hoe maken we dit waar? Door ons werk te doen volgens de volgende waarden:

• zeker en vertrouwd
• gastvrij en bereikbaar
• zorgvuldig en professioneel
• respectvol en betrokken
• transparant en betrouwbaar

Deze waarden zijn ons kompas. Een kompas dat ons tijdens elke stap in het proces helpt de juiste beslissing te nemen, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. Zo kunnen we samen het persoonlijke en liefdevolle afscheid verzorgen waar PC Uitvaart voor staat.

Onze organisatie

PC Uitvaart heeft een directie bestaande uit een algemeen directeur en een financieel directeur.

De directie

 

De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het beleid van PC Uitvaart en monitort de algemene gang van zaken. Hierbij richt zij zich op het waarborgen van het voortbestaan van PC Uitvaart en maakt daarbij een evenwichtige afweging van de belangen van alle stakeholders. Daarnaast staat de Raad van Commissarissen de directie met raad terzijde en fungeert als klankbord.

Raad van Commissarissen