Kosten van een uitvaart

Bij het overlijden van een dierbare is het fijn om gepast afscheid te kunnen nemen. Een mooie uitvaart geeft een goede herinnering en zorgt voor een natuurlijke overgang naar het rouwproces. De kosten van een uitvaart hangen af van de persoonlijke keuzes.

PC Uitvaart verzorgt de uitvaart zoals u die wenst en is transparant in de kosten. Ook bieden wij uitvaartdeposito’s en -verzekeringen om een crematie of begrafenis te financieren.

 

Wat kost mijn uitvaart? ›

Elke uitvaart is anders. Dit geldt ook voor de kosten van een uitvaart. Wilt u alvast een globaal idee van de kosten? Doe de snelle kostencheck.

Doe de kostencheck ›

 

Sparen of verzekeren ›

Betaalt u liever maandelijks een laag bedrag of geeft u de voorkeur aan sparen voor uw uitvaart wanneer het u uitkomt? Wij bieden diverse mogelijkheden om uw uitvaart te financieren. Lees meer over de verschillen en kies wat bij uw past.

Deposito ›

Wilt u uw nabestaanden niet confronteren met onverwachte kosten voor uw uitvaart? Zet dan een zelfgekozen bedrag opzij op uw eigen depositorekening bij PC Uitvaart. U heeft volledige keuzevrijheid in de besteding van het bedrag. Laat u ons uw uitvaart verzorgen? Dan krijgt u 5% korting op onze dienstverlening!

Verzekeringen ›

Met een uitvaartverzekering kunt u ervoor kiezen om uw uitvaartkosten geheel of gedeeltelijk te dekken. Met de uitvaartverzekering van PC Uitvaart bepaalt u zelf het bedrag waarvoor u zich verzekerd.