Over de uitvaartverzekering

Via onze partner Ardanta kunt u een uitvaartverzekering bij ons afsluiten, zodat PC Uitvaart uw laatste afscheid zal verzorgen. Dit is een verzekering waarmee u zelf een bedrag kunt kiezen waarvoor u zich verzekerd. Na uw overlijden wordt dit bedrag uitgekeerd aan uw nabestaanden, zodat zij hiervan de kosten rondom de uitvaart kunnen betalen.

Bereken & verzeker uw uitvaart

 

De kenmerken van onze verzekering zijn:

Uw uitvaart wordt verzorgd door PC Uitvaart
Wanneer u uw uitvaartverzekering via onze website afsluit, zal PC Uitvaart uw uitvaart verzorgen zoals u dat wenst.

U bepaalt zelf het bedrag waarvoor u zich verzekerd
Wilt u een uitgebreide uitvaart met veel bezoekers en consumpties na afloop of past een sober afscheid meer bij u? Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor welk bedrag u uw verzekerd. Beantwoord enkele vragen om hier een beeld van te krijgen. Bereken uw uitvaartkosten

U bepaalt aan wie wordt uitgekeerd
Het verzekerde bedrag wordt na uw overlijden uitgekeerd aan uw nabestaanden. Bij het afsluiten van de verzekering kunt u aangeven aan wie het verzekerde bedrag moet worden uitgekeerd.

Kinderdekking tot 18 jaar
Uw kind is maximaal meeverzekerd voor het hoogst verzekerde bedrag van de ouder(s). Meld uw kind wel aan. De uitvaartkosten worden vergoed aan de hand van de rekeningen.

Emotionele nazorg
Deskundige hulp, speciaal voor de rouwverwerking van kinderen tot 18 jaar als een gezinslid komt te overlijden, ter waarde van € 500.

Inclusief ongevallendekking
Als het overlijden het gevolg is van een ongeval wordt tot de leeftijd van 65 jaar € 2.500 extra uitgekeerd.

Slechts twee gezondheidsvragen bij het aanvragen van de verzekering

Premiebetaling zoals u dat zelf wilt
Per maand, per kwartaal, per half jaar, per jaar of een eenmalige koopsom.

U bepaalt ook zelf de duur van uw premiebetaling
20 of 30 jaar, tot in uw 65ste, 80ste of 85ste levensjaar. De premie is afhankelijk van uw leeftijd.

Afsluiten tot en met 75 jaar
Een ruime leeftijdsgrens om u op deze manier te kunnen verzekeren.

U kunt kiezen voor een automatische vijfjaarlijkse verhoging (Deze keuze is niet mogelijk bij de leeftijdsafhankelijke koopsom)
25% van het verzekerde bedrag tot maximaal € 15.000. Uw premie wordt dan aangepast aan het nieuwe verzekerde bedrag. U hoeft hierbij geen gezondheidsvragen te beantwoorden.

Verzekering omzetten in nieuwe verzekering? Premiebetaling of verzekering stopzetten?
Sluit u een uitvaartverzekering bij PC Uitvaart via Ardanta? Dan kunt u in de toekomst besluiten om de verzekering premievrij te maken, af te kopen of om te zetten in een nieuwe verzekering. Hier zijn altijd kosten aan verbonden. Laat u goed adviseren over wat het beste is in uw situatie.

Direct afsluiten

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur

zaterdag & zondag
08.30 tot 17.00 uur

 

Routebeschrijving

Ons hoofdkantoor bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein, tegenover ons kantoor.

Plan route ›