‹ Bekijk alle nieuwsberichten

De bouw van Crematorium Alkmaar is van start!

In het polderlandschap van de Egmondermeer, aan de Meerweg 11, is de bouw gestart van Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar. Een kenmerkend, modern uitvaartcentrum dat tegemoet komt aan alle moderne wensen rondom een uitvaart. Hier kunnen PC Uitvaart en Monuta een volledige uitvaart op één locatie verzorgen. Zo kunnen zij nog beter kunnen inspelen op de wensen voor het afscheid van de inwoners van Alkmaar en omgeving.

Het officiële startsein voor de bouw is op 14 juni jl. gegeven door de burgemeester van Alkmaar, de heer P.M. Bruinooge. Samen met Jeanine Helthuis, algemeen directeur van PC Uitvaart, en Jaap Blaak, programmamanager van Monuta, sloeg hij enkele palen voor de afbakening in de grond.

Dichtbij huis
Jeanine Helthuis: “Het liefst houdt men het afscheid nemen dichtbij huis. Met de bouw van onze nieuwe locatie kunnen wij dit voor de mensen in Alkmaar en omgeving verzorgen. In het gebouw krijgt men tevens volop keuze uit diverse sfeervolle ruimtes, waaronder een ruimtelijke aula voor grote gezelschappen en een kleinere variant voor een intiem afscheid en een 24-uurskamer met huiselijke inrichting.”

Een aanwinst voor Alkmaar
De burgemeester van Alkmaar, de heer P.M. Bruinooge is verheugd met de bouw van de uitvaartlocatie in ‘zijn’ stad en vindt het een aanwinst voor Alkmaar. Hij prijst niet alleen de mogelijkheden die de nieuwe uitvaartlocatie de inwoners van Alkmaar en omgeving zal bieden maar ook het unieke ontwerp als eyecatcher in de Egmondermeer. Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar zal naar verwachting medio 2019 haar deuren openen.

 

‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur

zaterdag & zondag
08.30 tot 17.00 uur

 

Routebeschrijving

Ons hoofdkantoor bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein, tegenover ons kantoor.

Plan route ›