‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Honderden mensen én wensen op de Uitvaartbeurs Amsterdam

Afgelopen zaterdag, 14 april, trok de Westerkerk honderden bezoekers naar de Uitvaartbeurs Amsterdam. Het was de derde editie en ook voor PC Uitvaart de derde keer dat wij hier aanwezig waren. Volgens de organisator wordt het elk jaar drukker en dat gevoel hadden wij ook!

Onze uitvaartbegeleiders Martine en Anouk hebben vele vragen beantwoord, goodiebags uitgedeeld en bezoekers geïnformeerd over allerlei mogelijkheden rondom een uitvaart. Speciaal voor de beurs hadden we een bijzondere urn laten maken: het kenmerkende Amsterdammertje van marmer!

Hoewel onze stand vooral gericht was op uitvaartwensen en alle mogelijkheden rondom een uitvaart, wilden wij ook inspelen op de wensen die men nu heeft. Hiervoor konden bezoekers bij onze stand een wensarmbandje laten maken met een bijpassend symbool en die dragen tot hij vanzelf afvalt, waarna de wens uitkomt. Dat viel goed in de smaak en men nam ze zelfs mee als cadeau voor een dierbare.

‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur

zaterdag & zondag
08.30 tot 17.00 uur

 

Routebeschrijving

Ons hoofdkantoor bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein, tegenover ons kantoor.

Plan route ›