‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Tour van uitvaartbraderieën op onze locaties

Van oktober tot en met januari toert de uitvaartbraderie van Hoorn tot Alphen aan den Rijn. Om en om worden de verschillende uitvaartlocaties van PC Uitvaart omgetoverd tot een braderie met diverse kraampjes van lokale ondernemers en rondleidingen. Zo kunnen bezoekers zich op een gemoedelijke wijze laten inspireren over de mogelijkheden rondom een uitvaart.

Het woord ‘gezellig’ verbindt je niet direct met een uitvaartlocatie. Toch is dat de insteek tijdens de uitvaartbraderie. “Meestal loop je niet voor je plezier een uitvaartlocatie binnen. Met onze uitvaart-braderieën willen we de drempel verlagen om te kijken wat er mogelijk is rondom een uitvaart. Iedereen is dan ook van harte welkom”, vertelt Astrid Bosveld, manager Vestigingen bij PC Uitvaart.

Inspirerende producten
PC Uitvaart heeft diverse uitvaartlocaties in de regio Noordwest-Nederland. Op 6 hiervan wordt de komende periode de uitvaartbraderie gehouden. Tijdens de uitvaartbraderie kunnen bezoekers ervaren hoeveel verschillende producten er zijn die te maken hebben met een crematie of begrafenis. Astrid: “Iedereen kent een standaard kist, rouwkaart en asurn, maar er zijn zoveel variaties en ook hele andere zaken mogelijk. Tijdens de uitvaartbraderie geven we daar een indruk van. Zo zijn er prachtige memorabilia voor de as aanwezig, rouwbloemstukken, smakelijke hapjes van onze uitvaartcateraar, uitvaartfotografen en kraampjes met vele andere producten en diensten uit uitvaartland. Op elke locatie zijn lokale ondernemers aanwezig, waardoor de uitvaartbraderie overal net weer anders is. Heel inspirerend om te zien.”

Rondleidingen
Door de uitvaartbraderie in de uitvaartlocatie te houden, krijgen de bezoekers meteen een indruk van het pand en kunnen zij al hun vragen stellen aan de medewerkers. Zowel op het gebied van uitvaartverzorging, verzekeringen en deposito’s als over het verloop van het moment van overlijden tot en met de uitvaart. Juist om dat laatste te illustreren staan er ook rondleidingen door het hele gebouw op het programma. “Tijdens de uitvaartbraderie is er voor ieder wat wils. Kom langs!”

Tourschema
De uitvaartbraderieën vinden plaats van 10.00 – 16.00 uur op:

Iedereen is van harte welkom!

‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur

zaterdag & zondag
08.30 tot 17.00 uur

 

Routebeschrijving

Ons hoofdkantoor bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein, tegenover ons kantoor.

Plan route ›