‹ Bekijk alle nieuwsberichten

PC Uitvaart-verzekeringen worden ondergebracht bij Ardanta (a.s.r.)

Op 29 mei 2018 heeft PC Uitvaart een overeenkomst gesloten met a.s.r. verzekeringen voor de overdracht van haar verzekeringsportefeuille aan Ardanta (onderdeel van a.s.r.). De overdracht is onder voorbehoud van instemming door De Nederlandsche Bank.

Bij instemming van De Nederlandsche Bank zal Ardanta vanaf najaar 2018 als eigenaar van de verzekeringen zorgdragen voor de administratie en het beheer van de verzekeringen (het incasseren van de premie en het opstellen van de jaarlijkse overzichten). Ook verzekeringen die na 29 mei bij PC Uitvaart worden afgesloten zullen aan Ardanta worden overgedragen. PC Uitvaart blijft de verzekerde uitvaarten verzorgen.

Sluit u nu een uitvaartverzekering bij ons af of heeft u al eerder een uitvaartverzekering bij PC Uitvaart afgesloten, dan blijven ook na de overdracht uw verzekeringsvoorwaarden hetzelfde. Hier verandert niets aan.

Mocht u vragen hebben over onze verzekeringen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur

zaterdag & zondag
08.30 tot 17.00 uur

 

Routebeschrijving

Ons hoofdkantoor bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein, tegenover ons kantoor.

Plan route ›