‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Verzending van rouwpost in het voorjaar

Aan rouwpost wordt altijd extra zorg besteed. Om ervoor te zorgen dat rouwkaarten zo snel mogelijk de nabestaanden bereiken, worden deze dan ook op maandag t/m zaterdag bezorgd. In het voorjaar kan het voorkomen dat rouwpost door een feestdag iets later wordt bezorgd.

Onderstaand treft u een schema aan van de dagen waarop dit kan voorkomen.

Verzenden van rouwpost
Heeft u een rouwkaart voor uw overleden dierbare uitgezocht tijdens het bespreken van de uitvaart met onze uitvaartbegeleider? Dan zijn de kaarten van uw keuze vaak nog dezelfde dag klaar om bij ons op te komen halen en te verzenden. De uitvaartbegeleider laat alvast de enveloppen achter, zodat u die kunt adresseren. Zodra de kaarten gedrukt zijn, krijgt u bericht en kunt u ze op ons hoofdkantoor op de Kabelweg 22 in Amsterdam (vlakbij treinstation Amsterdam Sloterdijk) verzendklaar maken. Wij zorgen vervolgens dat uw rouwpost aan de postbezorgers wordt overhandigd.

Heeft u vragen omtrent uw rouwkaart of de verzending daarvan? Neem contact op met één van onze medewerkers via (020) 580 5080. Wij helpen u graag.

‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur

zaterdag & zondag
08.30 tot 17.00 uur

 

Routebeschrijving

Ons hoofdkantoor bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein, tegenover ons kantoor.

Plan route ›