Melding overlijden: 0800 5080

Meer informatie


Enkele vragen over de uitvaartbraderie

Aan Astrid Bosveld, manager Vestigingen bij PC Uitvaart
Wat houdt de tour van uitvaartbraderieën in?

"Van november tot en met januari worden onze uitvaartlocaties om en om omgetoverd tot een braderie met diverse kraampjes van lokale ondernemers en rondleidingen. Zo kunt u zich op een gemoedelijke wijze laten inspireren over de mogelijkheden rondom een uitvaart."

Waarom de uitvaartbraderie?

“Meestal loop je niet voor je plezier een uitvaartlocatie binnen. Met onze uitvaart-braderieën willen we de drempel verlagen om te kijken wat er mogelijk is rondom een uitvaart. Het woord ‘gezellig’ verbindt je niet direct met een uitvaartlocatie. Toch is dat de insteek tijdens de uitvaartbraderie. Iedereen is dan ook van harte welkom!”

Wat is er te zien?

"Tijdens de uitvaartbraderie kunnen bezoekers ervaren hoeveel verschillende producten er zijn die te maken hebben met een crematie of begrafenis. Iedereen kent een standaard kist, rouwkaart en asurn, maar er zijn zoveel variaties en ook hele andere zaken mogelijk. Tijdens de uitvaartbraderie geven we daar een indruk van. Zo zijn er prachtige memorabilia voor de as aanwezig, rouwbloemstukken, smakelijke hapjes van onze uitvaartcateraar, uitvaartfotografen en kraampjes met vele andere producten en diensten uit uitvaartland. Op elke locatie zijn lokale ondernemers aanwezig, waardoor de uitvaartbraderie overal net weer anders is. Heel inspirerend om te zien.”

Zijn er ook rondleidingen?

“Jazeker! Door de uitvaartbraderie in de uitvaartlocatie te houden, krijgt u meteen een indruk van het pand en kunt u al uw vragen stellen aan onze medewerkers. Zowel op het gebied van uitvaartverzorging, verzekeringen en deposito’s als over het verloop van het moment van overlijden tot en met de uitvaart. Juist om dat laatste te illustreren staan er ook rondleidingen door het hele gebouw op het programma.”

“Tijdens de uitvaartbraderie is er voor ieder wat wils. Kom langs!”

Bekijk hier het tourschema

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.