Melding overlijden: 0800 5080

Recensies


Ons gemiddelde beoordelingscijfer is een 9,2. Daar zijn wij zeer trots op.

Alles voor een goed afscheid

"Recentelijk heb ik 2 crematies meegemaakt. Eén in Lelystad en één in Amsterdam. Deze werden zeer goed begeleid door de uitvaartbegeleider. Alle lof, ook voor de andere medewerkers. Ik kan Uw organisatie van harte anbevelen. Ik ben ook klant bij jullie maar ik wacht nog even." 
Mevrouw Verberne - Vonk uit Amsterdam, april 2017
 

"Mijn man is begin september 2015 overleden. De steun van jullie was perfect. Alles in de puntjes geregeld. Vooral bij de crematie, die man deed het prefect. Prima maatschappij. Zeker een aanrader, zeer tevreden."
Mevrouw Spanjaard uit Haaksbergen, maart 2017
 

"Mijn echtgenote is begin februari overleden en 4 dagen later gecremeerd. Mijn speciale dank gaat uit naar de uitvaartbegeleider die het gesprek thuis voerde en de plechtigheid leidde, alsmede naar de medewerker van de Klanteninformatie die mij (echtgenoot) heeft geholpen met het samenstellen van de muziek tijdens de plechtigheid. Dit om reden dat mijn desktop niet goed werkte. Ik ben deze mensen zeer dankbaar voor hun betrokkenheid, hulp en getoonde respect. Zulke mensen heb je in zo'n moeilijke tijd graag om je heen. Dank allen."
De heer Loman, februari 2017
 

"Mede dankzij de goed en vriendelijke verzorging/begeleiding van PC is het een mooi afscheid van mijn man geweest. Dank daarvoor!"
Mevrouw Van Egten uit Amsterdam, oktober 2016


"Goed geholpen. Zeer veel respect ook voor de 2 medewerkers die mijn moeder kwamen ophalen: tot het einde van de straat gelopen en een diepe buiging gemaakt. Dat was voor ons een zeer mooi en erg positief iets. Ondanks het leed konden ik en mijn zus toch gerust zijn door de manier hoe onze moeder is geholpen. Zij is erg waardig en met veel respect behandeld! Ook het initiatief van onze uitvaartbegeleider om een kaarsje bij de kist te plaatsen voor mijn pasgeboren zoon was een erg mooi symbolisch initiatief. Nogmaals ook voor haar de complimenten."
De heer Lever uit Amsterdam, oktober 2016
 

"Ik vond mijn vader er prachtig bij liggen. Zo mooi heb ik het niet eerder bij overledenen gezien. Bij deze een compliment. En zeker ook voor de uitvaartbegeleider. Mijn complimenten voor een fijne begeleiding."
Mevrouw Imming - de Vries uit Lelystad, oktober 2016


"De crematie is meer dan goed door PC Hooft verzorgd. Een ieder was heel rustig en meegaand. we konden altijd bellen en onze vragen stellen. Onze uitvaartleidster was zeer betrokken ondanks dat het haar 'werk' is. Complimenten aan deze organisatie."
De heer Hulsegge uit Heemskerk, augustus 2016
 

“De uitvaart was precies zoals we het wilden. Aan onze uitvaartbegeleider: heel erg bedankt voor al je inspanningen (en die van je collega’s natuurlijk).”
Mevrouw Blaauw uit Westzaan, juli 2016


“De uitvaartbegeleider deed het uitstekend. Goed bereikbaar en alles is mogelijk. Compliment voor de drukkerij!”
Mevrouw Bouwland uit Amsterdam, juni 2016


“De uitvaartbegeleider was buitengewoon goed, meelevend en deskundig! Hij had op ons verzoek een donkergrijs jacquet aangedaan (normaal om de kist te dragen, etc.) en daar waren we erg blij mee. Chapeau aan alle betrokken medewerkers!”
Anoniem uit Hoorn, juni 2016


“Vandaag had ik helaas een crematie van mijn bovenbuurman, waar ik huisvriend-executeur van ben. De droeve omstandigheden werden dankzij de professionele verzorging van de PC Hooft groep prima verlicht. Met name de persoonlijke toewijding van de uitvaartbegeleiders heeft ons goed gedaan en gesterkt. Je kunt trots zijn op deze twee ladies en ook hier wordt bewezen hoe belangrijk diversiteit is.”
De heer Houterman uit Amsterdam, maart 2016

 


Wilt u ook een recensie schrijven?

Vul onderstaand formulier in:

Uw recensie

de heer mevrouw

  *

  *

  *

  *

Wij publiceren enkel uw achternaam en woonplaats bij uw recensie. Wilt u niet dat uw naam erbij komt te staan, geef dit dan hieronder aan.

Ik wil anoniem blijven.

[ Versturen ]  [ Wissen ]

Alle velden met * zijn verplicht.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.