Melding overlijden: 0800 5080

Wie zijn wij


PC Uitvaart, verzorger en verzekeraar van uitvaarten, is een onderneming met een rijke traditie en ervaring in de gehele keten van de uitvaartbranche. Tot onze activiteiten behoren de financiële dienstverlening (verzekeren/sparen), de uitvaartverzorging en de exploitatie van uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen in de regio Noordwest-Nederland.

Naast het regelen van de uitvaart met een uitvaartverzorger, biedt PC Uitvaart ook online volledige dienstverlening. Via onze website UitvaartCompact kunt u zelf online de uitvaart regelen, zonder hulp van een uitvaartverzorger.

Melding van overlijden
PC Uitvaart is 24 uur per dag bereikbaar voor meldingen van overlijden onder het gratis nummer 0800 5080. Wilt u meer informatie over wat te doen bij overlijden kijk dan op onze pagina 'bij een overlijden’.

Algemene informatie
De afdeling Klantinformatie van PC Uitvaart is elke werkdag bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur om al uw vragen en eventuele opmerkingen te beantwoorden via het gratis nummer 0800 5080 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.