Melding overlijden: 0800 5080

Werken bij PC Uitvaart


Ontdek hoeveel jij kunt bijdragen aan PC Uitvaart. Elke dag dragen onze medewerkers (+/- 200 mensen) bij aan het organiseren van een goed afscheid. Ieder vanuit zijn of haar eigen functie. Bij al ons denken en handelen staat het belang van onze gasten en klanten steeds voorop. Daarom verwachten wij van onze medewerkers een open en servicegerichte houding, ook naar de collega’s. Het organiseren van een goed afscheid is immers alleen mogelijk door een goede samenwerking.

Werken binnen PC Uitvaart geeft veel voldoening. Maar soms vraagt het werk ook veel van onze medewerkers. Naast een flexibele houding ten aanzien van werktijden (in een aantal functies wordt er ook in de avonden, weekenden en op feestdagen gewerkt), is het werk soms emotioneel of fysiek zwaar. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers gezond inzetbaar blijven bieden wij onder meer twee jaarlijks een preventief medisch onderzoek aan. Ook investeren wij veel in de ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers.

Het organiseren van een goed afscheid kan alleen als onze medewerkers zich betrokken voelen bij het werk en tevreden zijn met hun baan. Daarom monitoren wij de tevredenheid van onze medewerkers regelmatig door middel van een medewerkers onderzoek. Met de uitkomsten gaan wij - samen met de medewerkers - actief aan de slag. Dit met het doel om een nog betere werkgever te worden. 

Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, welke zijn vastgelegd in de CAO Uitvaartbranche.

Ben jij ook PC Uitvaart? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.