Melding overlijden: 0800 5080

Werken bij PC Uitvaart


Bij PC Uitvaart (voorheen PC Hooft) werken ongeveer 215 mensen. De functies lopen uiteen van administratieve kracht, verzekeringsconsulent, rouwdienstmedewerker, crematoriummedewerker, begraafplaatsmedewerker, drager, uitvaartbegeleider, verzorger, chauffeur, financiële kracht, P&O en marketing en communicatiemedewerker.

PC Uitvaart is voortdurend in beweging en vooruitstrevend op diverse gebieden. Als bedrijf is PC Uitvaart de laatste jaren verjongd wat een dynamische en actieve sfeer tot gevolg heeft. Uitgangspunt is dat iedereen die bij PC Uitvaart werkt optimale mogelijkheden krijgt tot persoonlijke ontplooiing. Er worden standaard vakgerichte cursussen aangeboden voor veel medewerkers, maar ook zeer gerichte trainingen en opleidingen. Het vooruitstrevende karakter van de onderneming uit zich tevens in nieuwe initiatieven zoals verbouwingen en vernieuwingen. 

Niet alleen in de eigen onderneming gebeurt veel, de gehele uitvaartbranche kenmerkt zich momenteel door enorm veel ontwikkelingen. Afhankelijk van de afdeling wordt fulltime of parttime gewerkt, ook wisseldiensten komen voor. De beloning is marktconform. PC Uitvaart werkt met de CAO Uitvaartbranche.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Niet meer weergeven.