‹ Bekijk alle inspiratie blog berichten

Een uitvaart zoals u wenst

Heeft u al nagedacht over de wensen voor uw laatste afscheid?

Er zijn diverse redenen zijn om alvast uw eigen uitvaartwensen vast te leggen. Misschien bent u al op leeftijd en wilt u graag dat alles duidelijk is voor als de dag komt. Of bent u langdurig ziek en wilt u alvast alles geregeld hebben. Dit hoeft uiteraard helemaal niet het geval te zijn. Het kan ook dat u de uitvaartwensen vooraf wilt vastleggen omdat het gewoon rust biedt. U wilt er zeker van zijn dat u uw nabestaanden niet achterlaat in onwetendheid. Voor hen is het fijn als er al wat op papier staat. Dat biedt de nabestaanden een leidraad voor het regelen van de uitvaart. Het beantwoorden van maar enkele vragen over uw wensen zijn vaak al voldoende.

Heeft u al een idee hoe u uw laatste afscheid zou willen of nog helemaal niet? Onze uitvaartbegeleiders kunnen samen met u de mogelijkheden doornemen en de wensen vastleggen. Ook kunnen zij al een inschatting maken van de kosten als u dat wilt.

Wilt u niet met een uitvaartbegeleider spreken, maar wel uw wensen vastleggen? U kunt gemakkelijk een wensenformulier aanvragen via de website. Een kopie van het ingevulde formulier wordt na retournering bij PC Uitvaart bewaard. Het originele formulier krijgt u teruggestuurd en kunt u bewaren bij uw belangrijke papieren. Het vastleggen van uw wensen is kosteloos en vrijblijvend.