De kostencheck

Wat kost een uitvaart? U kunt kiezen voor eenvoudige, respectvolle uitvaart, zonder franjes of extra’s. In dit geval is UitvaartCompact de beste optie voor u. Dit kunt u al direct online regelen. Bij een uitvaart op maat zijn de mogelijkheden oneindig. U kunt kiezen voor een duurzame uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische rouwauto, rouwkaarten van 100% gerecycled papier en biologische catering.

In een vrijblijvend gesprek met onze afscheidsadviseurs kunt u uw wensen vastleggen en krijgt u een goed beeld van de kosten die hiermee gepaard gaan. Wilt u liever eerst een globaal idee? Dan is de kostencheck een goede eerste stap.

Kosten uitvaart

Wat de kosten van een uitvaart zijn, is volledig afhankelijk van uw eigen wensen. Elke uitvaart is anders. Dat geldt ook voor de kosten. PC Uitvaart regelt de uitvaart die u wenst en is transparant in de kosten hiervan. Wilt u alvast een globaal idee van wat een uitvaart kost? Doe dan onze Kostencheck. Beantwoord slechts 7 vragen met uw wensen en u krijgt direct een indicatie. Na het invullen kunt u deze als PDF in uw mail ontvangen.

De kostencheck is enkel bedoeld als indicatie. Wilt u een beter beeld van de kosten van uw gewenste uitvaart? Neem dan contact op met onze afscheidsadviseurs.

Samen maken we het bespreekbaar

Een uitvaart naar wens, waar u maar wilt