Onze afscheidsadviseurs staan voor u klaar

Nadenken over uw afscheid is niet leuk. Maar wel verstandig. Bij een uitvaart komt meer kijken dan u vooraf zou denken. In een korte periode moeten veel belangrijke beslissingen worden genomen.

Daarom is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw wensen zijn, zodat zij een passend en mooi afscheid voor u kunnen organiseren zoals u het had gewild. Dat geeft rust. Wilt u weten wat de kosten van een uitvaart zijn, wat er allemaal mogelijk is of wat u vooraf al kunt regelen? Onze afscheidsadviseurs helpen u graag.

Wees bewust van de voordelen van het vóóraf regelen

Onze afscheidsadviseurs komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wanneer het u uitkomt. De afspraak is helemaal vrijblijvend en u zit nog nergens aan vast. Als u dat wenst, kan het gesprek ook plaatsvinden op één van de locaties van PC Uitvaart. Dan krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden.

Martine van den Berg

'Door goed te kijken, de juiste vragen te stellen en aandachtig te luisteren kom ik erachter wat iemand echt bezighoudt' Martine

“Als iemand een afspraak maakt om zijn of haar uitvaart te bespreken, spreek ik bewust bij die persoon thuis af. De plek waar iemand woont, vertelt al heel veel. Hangen er foto’s? Staan er bijzondere voorwerpen? Door goed te kijken, de juiste vragen te stellen en aandachtig te luisteren kom ik erachter wat iemand echt bezighoudt. Mensen weten vaak niet half wat er mogelijk is. Ik kan daar bij helpen, zodat de uitvaart die we doorspreken ook echt bij de persoon past. Als dat is vastgelegd, is er rust.

Ik werkte hiervoor acht jaar als uitvaartbegeleider bij PC Uitvaart. Daardoor weet ik wat er kan, waar mensen tegenaan lopen, welke twijfels er kunnen zijn, wat een geschikte locatie is. En ik weet wat er niet kan of mag, net zo belangrijk.”

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul onderstaand formulier in en stel uw vraag. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw vraag te beantwoorden en eventueel een afspraak in te plannen.

Bent u benieuwd naar de kosten van een uitvaart? Doe dan onze kostencheck. Ook kunt u uw wensen alvast vastleggen via ons wensenformulier. Na invullen ontvangt u deze in PDF in uw email om te bewaren bij uw papieren.Samen maken we het bespreekbaar

Een uitvaart naar wens, waar u maar wilt