Onze afscheidsadviseurs staan voor u klaar

Wilt u weten wat een uitvaart eigenlijk kost, wat er allemaal mogelijk is of wat u vooraf al kunt regelen? Onze afscheidsadviseurs Martin en Martine helpen u graag.

Wees bewust van de voordelen van het vóóraf regelen

Nadenken over uw afscheid is niet leuk. Maar wel verstandig. Bij een uitvaart komt meer kijken dan u vooraf zou denken. In een korte periode moeten veel belangrijke beslissingen worden genomen. Daarom is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw wensen zijn, zodat zij een passend en mooi afscheid voor u kunnen organiseren zoals u het had gewild. Dat geeft rust.

Onze afscheidsadviseurs Martin en Martine komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wanneer het u uitkomt. De afspraak is helemaal vrijblijvend en u zit nog nergens aan vast. Als u dat wenst, kan het gesprek ook plaatsvinden op één van de locaties van PC Uitvaart. Dan krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul onderstaand formulier in en stel uw vraag. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw vraag te beantwoorden en eventueel een afspraak in te plannen.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur

zaterdag & zondag
08.30 tot 17.00 uur

 

Routebeschrijving

Ons hoofdkantoor bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein, tegenover ons kantoor.

Plan route ›