Teamleider begraafplaatsen – Herdenkingspark Westgaarde (40 uur)

Als Teamleider Begraafplaatsen ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team en de operationele processen van de begraafplaatsen Westgaarde en Vredenhof. Communicatief, Commercieel, Projectmatig, ‘Hands on’ en Gastvrij!

Publicatie datum:
Amsterdam
40 uur per week

Medewerker Bediening ParkCafé (24-32 uur)

Voor ons ParkCafé zoeken we een Medewerker Bediening. In het ParkCafé kunnen bezoekers van het park een drankje, een simpele lunch gebruiken.

Publicatie datum:
Amsterdam
24-32

Algemeen Medewerker Crematorium – Zaanstad

In de functie van Algemeen Medewerker Crematorium bestaat je werk uit de voorbereiding en begeleiding van een uitvaart. Hieronder een schets van hoe een werkdag eruit kan zien. We bieden een betekenisvolle en afwisselende baan op onze locatie Zaanstad.

Publicatie datum:
Zaanstad
24

Medewerker Klantenservice – Amsterdam

Voor een ieder die de opstart in de uitvaartbranche wil maken zijn wij de kweekvijver voor verdere groei en carrière. Als eerste aanspreekpunt van onze organisatie leg je zowel telefonisch als via e-mail het eerste contact met onze klanten en legt daarmee een belangrijke basis voor de klantrelatie.

Publicatie datum:
Amsterdam
32 uur per week

Zelfstandig werkend Kok – Herdenkingspark Westgaarde

Herdenkingspark Westgaarde zoekt een Zelfstandig werkend Kok om alle catering in-house te produceren waardoor we écht het verschil gaan maken!

Publicatie datum:
Amsterdam - Herdenkingspark Westgaarde
40 uur per week

Marketing stage – Amsterdam

Tijdens deze stage werk je mee als volwaardig lid van het communicatieteam. Je maakt kennis met alle ins en outs van marketing en communicatie binnen de uitvaartbranche. Je gaat aan de slag met het uitwerken van nieuwe communicatiemiddelen en werkt mee aan creatieve marketing campagnes (online en offline). Ook ga je aan de slag met het creëren en optimaliseren van content voor diverse doelgroepen, die we gebruiken voor onze websites en social media. 

Publicatie datum:
Amsterdam
32 uur per week

Werken bij PC Uitvaart

Werken bij PC Uitvaart betekent werken in een inspirerende omgeving, waarin je echt wat betekent voor anderen. Of je nu kiest voor het werken op ons kantoor, een aanspreekpunt bent bij overlijden, een uitvaart begeleidt van A tot Z of meewerkt op één van onze locaties.

Elke dag een uitdaging

Bij PC Uitvaart is geen dag hetzelfde. Samen met je collega’s werk je elke dag aan een bijzonder afscheid voor iedereen.

Het verhaal van PC Uitvaart

PC Uitvaart is sinds 1931 een begrip in de uitvaartbranche in de regio Groot-Amsterdam. Tot de activiteiten behoren uitvaartbegeleiding, exploitatie van uitvaartlocaties (uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen) en financiële dienstverlening (sparen). De markt verandert razendsnel en PC Uitvaart verandert in hetzelfde tempo. We staan voor Alles voor een goed afscheid dus zoeken we continu naar manieren om optimaal op de klantwensen van vandaag én de toekomst in te spelen.

Natascha Huwae, HR business partner

Waarom ben je dit werk gaan doen? “Vanuit een behoefte aan meer zingeving en maatschappelijke betrokkenheid besloot ik vorig jaar op zoek te gaan naar een andere baan. Ik werd benaderd door een recruitment bureau dat al lang verbonden is aan PC Uitvaart. Zij opperden dat ik daar maar eens moest gaan praten. Het eerste […]

Lees het verhaal van

Isaias Sousa, medewerker vervoer en verzorging

Waarom heb je voor dit werk gekozen? “Ik kom uit de auto- en metaaltechniek en had nooit gedacht dat ik dit werk zou doen. Tot op een dag een naast familielid overleed. Hij kreeg een hartaanval, kwam ten val en stierf op straat. De volgende dag bezochten we hem in een rouwcentrum van PC. Hij […]

Lees het verhaal van Isaias

Dennis Ganseij, uitvaartbegeleider

“In het laatste jaar van mijn rechtenstudie had ik een bijbaan als kistendrager. Een leerzame periode, omdat ik heel wat uitvaartorganisaties van binnen heb gezien. Toen ik na mijn afstuderen werd gevraagd om voor een uitvaartondernemer in Hilversum te werken, hoefde ik niet lang na te denken. Het bleek een goeie keuze: ik heb de […]

Lees het verhaal van Dennis

Lia Sterkeboer, financieel medewerker

“Ik werk sinds mijn achttiende bij PC Uitvaart, met een tussenpoos van twee jaar toen ik een kind kreeg. Ik doe mijn werk nog altijd met plezier, alhoewel er in al die jaren natuurlijk veel is veranderd. Toen ik bij PC begon, zaten we in de PC Hooftstraat. Hartje Amsterdam dus. Het bedrijf was veel […]

Lees het verhaal van Lia

Saren Bošnjić, marketeer

“Als marketeer ben ik onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe proposities. Denk bijvoorbeeld aan onze depositorekening, waarmee je kunt sparen voor je uitvaart of een aanvulling op je bestaande verzekering. Onlangs hebben we hiervan een nieuwe variant gelanceerd. Daarnaast bepaal ik samen met mijn collega’s onze marketingstrategie. Dus: welke kant willen we op […]

Lees het verhaal van Saren

Sabrina Heij, senior algemeen medewerker

“Ik werk sinds 2011 in de uitvaartbranche. Van kinds af aan was ik al gefascineerd door uitvaarten. De aanleiding om voor dit werk te kiezen, is dat ik op mijn zestiende mijn vader ben verloren. De begeleiding die wij toentertijd kregen bij het regelen van de uitvaart, voelde vanaf het begin niet goed. Het was […]

Lees het verhaal van Sabrina