Ons team

Alles voor een goed afscheid. Dat is ons motto. Onze uitvaartbegeleiders staan dag en nacht voor u klaar om de uitvaart naar wens te verzorgen en u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Wilt u contact met ons opnemen?
Bel 0800 5080 (gratis) of stuur een e-mail naar info@pc.nl.

Maak hieronder kennis met uitvaartbegeleiders van PC Uitvaart.

Astrid Ten Oever

'Als uitvaartbegeleider kun je in een moeilijke tijd iets betekenen voor anderen’' Astrid

Astrid kan zich geen mooier vak voorstellen dan het vak dat ze nu uitoefent. “Als uitvaartbegeleider kun je in een moeilijke tijd iets betekenen voor anderen. Je kunt mensen bijstaan en helpen bij het vormgeven van een mooi afscheid.”

Daniel van Utrecht

''Ik bied een luisterend oor en zorg voor een persoonlijk vormgegeven uitvaart'' Daniel

“Passende begeleiding in een zware en vaak complexe week is heel belangrijk.” Die begeleiding regelen, geeft Daniel veel energie. “Het contact met de families en hun wensen omzetten naar daden zijn de belangrijkste aspecten in mijn werk.”

Dennis Ganseij

'Het is dankbaar om samen met de nabestaanden een afscheid te organiseren dat hen kracht geeft' Dennis

“Wat ik mooi vind aan mijn werk? Dat ik samen met de nabestaanden een afscheid kan organiseren dat hen kracht geeft.” Wat het voor Dennis nog mooier maakt, is dat hij dit doet samen met een team dat net als hij gastvrijheid en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan.

Esther den Ouden

'Goed is voor mij niet goed genoeg, het kan altijd mooier, warmer, liefdevoller’' Esther

Afscheid nemen kun je maar één keer doen – en dan moet het ook goed zijn, weet Esther uit eigen ervaring. Deze ervaring neemt ze mee in haar werk als uitvaartbegeleider. En daarbij legt ze de lat hoog: “Voor mij is zelfs goed niet genoeg, het kan altijd mooier, warmer, liefdevoller. Dat streef ik bij iedere familie na.”

Helen van der Kuip

'Mooi om een rol te mogen spelen in het leven van zoveel verschillende mensen' Helen

Helen noemt zichzelf een verbinder. Nabestaanden ondersteunen in een moeilijke periode geeft haar veel voldoening. “Ik vind het prachtig om – al is het voor een korte tijd – een bescheiden rol te mogen spelen in het leven van zoveel verschillende mensen.”

Ilonka Dorrestijn

'Nabestaanden kunnen altijd op me terugvallen als ze vragen of zorgen hebben' Ilonka

“Het is fijn om mensen in een moeilijke tijd bij te staan en hen zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen.” Dat ontzorgen zit Ilonka in het bloed: “Ik ben graag die persoon waar nabestaanden op terug kunnen vallen als ze vragen hebben. Als uitvaartbegeleider ondersteun ik de familie om op een goede en mooie manier afscheid te kunnen nemen.”

Irene de Vries

'Een afscheid organiseren dat recht doet aan die persoon: voor mij voelt het als een grote eer’' Irene

Rustig en empathisch: zo omschrijft Irene zichzelf. Het vak van uitvaartbegeleider past dan ook perfect bij haar. “Het is fijn om families in een moeilijke periode te kunnen helpen. Hier haal ik veel voldoening uit.”

Jo-Ann Kamstra – van Halderen

'In een korte periode bouw je een band op met familieleden, dat is heel bijzonder' Jo-Ann

Het bijzondere aan haar werk vindt Jo-Ann dat ze samen met familieleden een invulling mag geven aan het laatste afscheid van hun dierbare. “In een korte periode bouw je een band op met elkaar.”

Jolanda Feller

'Elk afscheid is een herinnering. En een mooie herinnering is kostbaar' Jolanda

“Uit eigen ervaring weet ik dat een liefdevol en persoonlijk afscheid de eerste troost kan bieden na het verlies van een dierbare. Elk afscheid is een herinnering. En een mooie herinnering is een kostbaar bezit.” Jolanda verzorgt daarom elke uitvaart in de stijl zoals de nabestaanden die wensen, met aandacht voor de kleinste details. Zodat er een mooie herinnering ontstaat die de nabestaanden kan helpen bij de verwerking van hun verdriet.

Joyce van Lewe

'"Op jonge kinderen maakt een uitvaart vaak een behoorlijke indruk, dus besteed ik extra aandacht aan hen" ' Joyce

Iemand die zich goed kan inleven in de gevoelens en het het verdriet van nabestaanden, zo omschrijft Joyce zichzelf. “Vanuit dat gevoel probeer ik zo goed mogelijk mee te denken om de families een passende uitvaart te bezorgen.” Joyce is servicegericht, sociaal en denkt ‘out of the box’. “Op jonge kinderen maakt een uitvaart vaak een behoorlijke indruk, dus besteed ik extra aandacht aan hen.”

Het geeft Joyce altijd veel voldoening als een familie met een goed en positief gevoel terugkijkt op de uitvaart. “Daarom vind ik het altijd belangrijk dat de kinderen en kleinkinderen betrokken worden bij de uitvaart of het afscheid. Dit geeft houvast voor de rouwverwerking en de toekomst.”

Laura Hertogh

'Ik weet uit persoonlijke ervaring hoe waardevol een mooi en waardig afscheid kan zijn' Laura

“Een mooi en waardig afscheid draagt bij aan de verwerking en het rouwproces. Zelf heb ik dit ervaren na het overlijden van mijn vader. Ik weet dus heel goed hoe waardevol dat kan zijn.” Het motiveert Laura om van elke uitvaart iets intiems en bijzonders te maken.

Margreet Boendermaker

'Het is fijn om families in een moeilijke periode te kunnen helpen' Margreet

Rustig en empathisch: zo omschrijft Margreet zichzelf. Het vak van uitvaartbegeleider past dan ook perfect bij haar. “Het is fijn om families in een moeilijke periode te kunnen helpen. Hier haal ik veel voldoening uit.”

Mariëtte Roorda

'Het geeft me voldoening om mensen te helpen op momenten dat ze zelf niet helder en praktisch kunnen zijn' Mariëtte

“Toen mijn vader in 2000 overleed, vond ik het geweldig dat iemand ons kwam helpen bij het regelen van alles.” En nu doet Mariëtte hetzelfde voor anderen. “Het geeft me voldoening om mensen te helpen op de momenten dat ze zelf niet helder en praktisch kunnen zijn.”

Meraud Huijbers

''Ik wil het mensen mogelijk maken om op hun eigen wijze afscheid te nemen'' Meraud

“Ik wil het mensen mogelijk maken om op hun eigen wijze afscheid te nemen. Hier ondersteun ik de nabestaanden graag in door goed te luisteren, ideeën aan te reiken, door hen mijn volledige aandacht te schenken en te ontzorgen.

Elke uitvaart moet tenslotte om in te lijsten zijn. Het is de laatste herinnering aan een geliefde en een groot voorrecht om daar de familie bij te mogen helpen.”

Rosan Fafiani

''Ik vind het bijzonder om in deze fase van andermans leven hen te mogen ondersteunen, adviseren en ontzorgen, waarbij ik mijn oog voor detail nooit verlies'' Rosan

Het afscheid zo persoonlijk mogelijk maken. Dat is waar Rosan tijdens de organisatie van iedere uitvaart weer naar streeft.

“Ik vind het bijzonder om in deze fase van andermans leven hen te mogen ondersteunen, adviseren en ontzorgen, waarbij ik mijn oog voor detail nooit verlies.”

Suus Koedijk

'Ik vind het fijn om nabestaanden te kunnen ontzorgen in een moeilijke periode' Suus

Meelevend en oplossingsgericht: dat is Suus in een notendop. “Ik vind het erg fijn om op een bijzondere en kleinschalige locatie nabestaanden te kunnen ontzorgen in een voor hen moeilijke periode.”

Sybrich Velzel – van Hoboken

'Bijzonder om met mensen mee te denken en persoonlijke wensen te vertalen naar een passende uitvaart' Sybrich

Iedereen is uniek. De één wil misschien een uitvaart die groots en meeslepend is, de ander houdt het liever klein en intiem. Sybrich: “Ik vind het mooi om daarin te mogen meedenken en de wensen en gedachten te vertalen naar een uitvaart die kan bijdragen aan het verwerken van het verlies.”

Samen maken we het bespreekbaar

Een uitvaart naar wens, waar u maar wilt