Ons team

Alles voor een goed afscheid. Dat is ons motto. Onze uitvaartbegeleiders staan dag en nacht voor u klaar om de uitvaart naar wens te verzorgen en u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Wilt u contact met ons opnemen?
Bel 0800 5080 (gratis) of stuur een e-mail naar info@pc.nl.

Maak hieronder kennis met uitvaartbegeleiders van PC Uitvaart

Astrid Ten Oever

'Als uitvaartbegeleider kun je in een moeilijke tijd iets betekenen voor anderen’' Astrid

Astrid kan zich geen mooier vak voorstellen dan het vak dat ze nu uitoefent. “Als uitvaartbegeleider kun je in een moeilijke tijd iets betekenen voor anderen. Je kunt mensen bijstaan en helpen bij het vormgeven van een mooi afscheid.”

Corina Steenmeijer

'‘Ik nodig nabestaanden graag uit om een actieve rol te vervullen bij de invulling van het afscheid’' Corina

In alle rust mensen bijstaan voor, tijdens en na de uitvaart: dat is wat Corina typeert. Hierbij kan ze desgewenst de regie nemen, maar liever nodigt ze de nabestaanden uit om een actieve rol te vervullen bij de invulling van een persoonlijk afscheid. “Ik ben ervan overtuigd dat dit helpt bij het rouwproces. Zo maken we samen een blijvende en troostende herinnering.”

Daniel van Utrecht

''Ik bied een luisterend oor en zorg voor een persoonlijk vormgegeven uitvaart'' Daniel

“Passende begeleiding in een zware en vaak complexe week is heel belangrijk.” Die begeleiding regelen, geeft Daniel veel energie. “Het contact met de families en hun wensen omzetten naar daden zijn de belangrijkste aspecten in mijn werk.”

Dennis Ganseij

'Het is dankbaar om samen met de nabestaanden een afscheid te organiseren dat hen kracht geeft' Dennis

“Wat ik mooi vind aan mijn werk? Dat ik samen met de nabestaanden een afscheid kan organiseren dat hen kracht geeft.” Wat het voor Dennis nog mooier maakt, is dat hij dit doet samen met een team dat net als hij gastvrijheid en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan.

Esther Post

'Goed is voor mij niet goed genoeg, het kan altijd mooier, warmer, liefdevoller’' Esther

Afscheid nemen kun je maar één keer doen – en dan moet het ook goed zijn, weet Esther uit eigen ervaring. Deze ervaring neemt ze mee in haar werk als uitvaartbegeleider. En daarbij legt ze de lat hoog: “Voor mij is zelfs goed niet genoeg, het kan altijd mooier, warmer, liefdevoller. Dat streef ik bij iedere familie na.”

Helen van der Kuip

'Mooi om een rol te mogen spelen in het leven van zoveel verschillende mensen' Helen

Helen noemt zichzelf een verbinder. Nabestaanden ondersteunen in een moeilijke periode geeft haar veel voldoening. “Ik vind het prachtig om – al is het voor een korte tijd – een bescheiden rol te mogen spelen in het leven van zoveel verschillende mensen.”

Ilonka Dorrestijn

'Nabestaanden kunnen altijd op me terugvallen als ze vragen of zorgen hebben' Ilonka

“Het is fijn om mensen in een moeilijke tijd bij te staan en hen zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen.” Dat ontzorgen zit Ilonka in het bloed: “Ik ben graag die persoon waar nabestaanden op terug kunnen vallen als ze vragen hebben. Als uitvaartbegeleider ondersteun ik de familie om op een goede en mooie manier afscheid te kunnen nemen.”

Irene de Vries

'Een afscheid organiseren dat recht doet aan die persoon: voor mij voelt het als een grote eer’' Irene

Rustig en empathisch: zo omschrijft Irene zichzelf. Het vak van uitvaartbegeleider past dan ook perfect bij haar. “Het is fijn om families in een moeilijke periode te kunnen helpen. Hier haal ik veel voldoening uit.”

Jo-Ann Kamstra – van Halderen

'In een korte periode bouw je een band op met familieleden, dat is heel bijzonder' Jo-Ann

Het bijzondere aan haar werk vindt Jo-Ann dat ze samen met familieleden een invulling mag geven aan het laatste afscheid van hun dierbare. Een afscheid met persoonlijke details en waarbij iedereen met een goed gevoel kan terugkijken aan deze dag.

“In een korte periode bouw je een band op met elkaar.” En dat vind ik zo waardevol.

Joan Broersen

Mala Angna

'Cultuur, traditie, de wensen van de overleden dierbare en de wensen van de familie zijn voor mij belangrijke aandachtspunten bij het samen organiseren en vormgeven van een persoonlijk afscheid.' Mala

Elke uitvaart is anders en uniek. Met een goed gevoel terug kunnen kijken op een waardig, warm en liefdevol afscheid helpt bij het verwerken van het verlies van een dierbare, vertelt Mala.
“Cultuur, traditie, de wensen van de overleden dierbare en de wensen van de familie zijn voor mij belangrijke aandachtspunten bij het samen organiseren en vormgeven van een persoonlijk afscheid.”

“Het geeft mij voldoening en het voelt als een eer om nabestaanden in een emotioneel moeilijke periode stap voor stap te begeleiden in het uitvaartproces. Hierbij ondersteun, adviseer en ontzorg ik de nabestaanden vanuit mijn hart.”

Margreet Boendermaker

'Het is voor mij een eer om u te mogen helpen bij het realiseren van het afscheid, dat recht doet aan uw dierbare.' Margreet

“Het is voor mij een eer om u te mogen helpen bij het realiseren van het afscheid, dat recht doet aan uw dierbare.” Margreet staat voor u klaar om het afscheid te regelen zoals u voor ogen heeft.

Mariëtte Roorda

'Het geeft me voldoening om mensen te helpen op momenten dat ze zelf niet helder en praktisch kunnen zijn' Mariëtte

“Toen mijn vader in 2000 overleed, vond ik het geweldig dat iemand ons kwam helpen bij het regelen van alles.” En nu doet Mariëtte hetzelfde voor anderen. “Het geeft me voldoening om mensen te helpen op de momenten dat ze zelf niet helder en praktisch kunnen zijn.”

Robert Peterse

'Ik vind het heel bijzonder, dat je deel uit mag maken in een, voor een familie emotioneel moment in hun leven' Robert

“Ik vind het heel bijzonder, dat je deel uit mag maken in een, voor een familie emotioneel moment in hun leven”, vertelt Robert. Het vertrouwen krijgen om naar de wensen van de overledene en nabestaanden een mooi afscheid te mogen organiseren is wat Robert zo mooi vindt aan zijn vak. “Hierdoor bouw je in een zeer korte tijd een intensieve band met een familie op.”

Rosan Fafiani

''Ik vind het bijzonder om in deze fase van andermans leven hen te mogen ondersteunen, adviseren en ontzorgen, waarbij ik mijn oog voor detail nooit verlies'' Rosan

Het afscheid zo persoonlijk mogelijk maken. Dat is waar Rosan tijdens de organisatie van iedere uitvaart weer naar streeft.

“Ik vind het bijzonder om in deze fase van andermans leven hen te mogen ondersteunen, adviseren en ontzorgen, waarbij ik mijn oog voor detail nooit verlies.”

Suus Koedijk

'Ik vind het fijn om nabestaanden te kunnen ontzorgen in een moeilijke periode' Suus

Meelevend en oplossingsgericht: dat is Suus in een notendop. “Ik vind het erg fijn om op een bijzondere en kleinschalige locatie nabestaanden te kunnen ontzorgen in een voor hen moeilijke periode.”

Sybrich Velzel – van Hoboken

'Bijzonder om met mensen mee te denken en persoonlijke wensen te vertalen naar een passende uitvaart' Sybrich

Iedereen is uniek. De één wil misschien een uitvaart die groots en meeslepend is, de ander houdt het liever klein en intiem. Sybrich: “Ik vind het mooi om daarin te mogen meedenken en de wensen en gedachten te vertalen naar een uitvaart die kan bijdragen aan het verwerken van het verlies.”

Tineke Kleijwegt-Kuiters

'‘Het kan lastig zijn om je leven vorm te geven zonder de persoon van wie je houdt. De herinnering aan een mooi afscheid helpt daarbij’' Tineke

Als je een dierbare verliest, staat je wereld even stil. Tineke vindt het zeer waardevol om mensen juist in deze verdrietige en hectische periode te kunnen bijstaan. “Door met aandacht te luisteren, begeleid ik nabestaanden stap voor stap bij het organiseren van een passend afscheid dat zowel past bij de overledene als bij degenen die achterblijven. Het kan lastig zijn om het leven opnieuw vorm te geven zonder de persoon van wie je zo veel houdt. Terug kunnen kijken op een mooi afscheid helpt bij dat proces.”

Samen maken we het bespreekbaar

Een uitvaart naar wens, waar u maar wilt