‹ Bekijk alle inspiratie blog berichten

Al uw persoonlijke uitvaartgegevens veilig en overzichtelijk bij elkaar op MijnPortal

Het geeft rust om belangrijke zaken rondom de uitvaart nu al te regelen. Wat nog meer rust geeft, is de wetenschap dat al die gegevens veilig opgeslagen zijn op één plek. Uw eigen digitale kluis waar, als het moment daar is, nabestaanden alles terug kunnen vinden. Deze plek is er nu: MijnPortal.

Uw afscheid regelen, dat is iets waar u één keer goed over moet nadenken en dan is alles in orde toch? Niet helemaal: het is verstandig om de informatie af en toe te checken. Is het verzekerde of gespaarde bedrag bijvoorbeeld nog toereikend als uw afscheidswensen veranderen? Weten anderen überhaupt wat die wensen zijn? En wat is het actuele saldo van uw Afscheidsparen-rekening of deposito? MijnPortal geeft antwoord – nu en in de toekomst. Uiteraard heeft u zelf onbeperkt toegang tot het account, net als één gemachtigde, die u zelf aanwijst.

De 7 grote voordelen van MijnPortal

  1. In uw account kunt u alles digitaal vastleggen rondom uw uitvaart (denk aan: afscheidswensen, gastenlijst, muziek, praktische zaken, financieel overzicht, gemachtigde).
  2. De gemachtigde, die u zelf aanwijst, krijgt toegang tot het account en kan alles inzien. Hierdoor weet de gemachtigde wat er geregeld moet worden. Hij/zij kan geen wijzigingen aanbrengen, daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Mocht het gewenst zijn, dan kan iemand anders worden aangewezen om uiteindelijk de uitvaart te regelen.
  3. Heeft u een gesprek gehad met een van onze afscheidsadviseurs? U kunt de verslagen hiervan altijd terugvinden in uw account.
  4. MijnPortal is zeer goed beveiligd. En omdat het compleet digitaal is, zijn de laatste gegevens direct opvraagbaar. Zo hoeven de nabestaanden niet te zoeken tussen alle papieren en zich af te vragen of alles nog up-to-date is.
  5. Behalve de deposito’s van PC Uitvaart is het ook mogelijk om zelf de gegevens van uw eigen uitvaartverzekering in te voeren. Heeft u een kapitaalverzekering? Dan kunt u het bedrag invoeren en aan de hand van de kostencheck of begroting van onze afscheidsadviseurs meteen zien of de verzekering de gewenste uitvaart dekt.
  6. Alle contactgegevens en zaken rondom het afscheid zijn altijd en overal inzichtelijk.
  7. Het gebruik van een MijnPortal-account is gratis, waar en hoe u ook verzekerd bent.

Wilt u ook al uw zaken rondom het afscheid digitaal, veilig en overzichtelijk vastleggen? 

Leg uw afscheidswensen vast in MijnPortal