Ervaringen

Ons gemiddelde beoordelingscijfer is een 9,2. Daar zijn wij zeer trots op.

Heeft u ook een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

Een mooie afsluiting

De uitvaart van mijn moeder was goed geregeld en daardoor voor ons als nabestaanden een mooie afsluiting van haar leven. De uitvaartbegeleidster heeft in het eerste gesprek een duidelijk draaiboek neergelegd waarop wij onze activiteiten in die emotionele week konden richten. De gemaakte afspraken werden keurig opgevolgd. Ook de faciliteiten op crematorium Westgaarde vonden wij heel mooi en verzorgd. Tijdens de uitvaart zelf was er nog een persoonlijke noot van de uitvaartbegeleidster waar wij heel blij mee waren. Bij deze een pluim voor haar.

- De heer Doornheim, januari 2018

Zeer professioneel, maar ook zeer plezierig en menselijk contact. Met name bij het verzorgen van mijn moeder was de begeleiding van de collega heel rustig en plezierig.

- Mevrouw Ketting, december 2017

Dezelfde uitvaartverzorger

Bij de organisatie van de crematie van mijn vader (begin 2015) waren wij zeer tevreden over de begeleiding van de uitvaartverzorger en dus heb ik speciaal om haar gevraagd bij de 1e melding. Ook dit keer was dat prima in orde! Niets dan lof voor de zorgvuldige manier waarop de PC en de uitvaartverzorger ons door dit ingewikkelde klusje hebben geloosd!

- De heer Bijmoer, november 2017

Zeer prettige begeleiding

Ik wil jullie bedanken voor de zeer prettige begeleiding bij het overlijden van onze man, (schoon)vader en opa. En dan toch met name de uitvaartbegeleider. Wat versta jij je vak goed! Echt chapeau! Jullie zijn een zeer prettige bijkomstigheid in een moeilijke periode! Onze grote dank daarvoor!

- Mevrouw Verver, augustus 2017

Echt goede service. Ik had verwacht dat deze service meer bij een kleinere (paar mensen in totaal) uitvaaronderneming zou passen, maar jullie hebben het tegendeel bewezen!

- Augustus 2017

Van hoog niveau

Na de crematie in uitvaartcentrum Zaandam willen wij onze dank en waardering geven aan de dames van de PC. Van een hoog niveau. Ook de medewerker van de muziek in de aula zijn we bijzonder dankbaar. Alles op tijd gestart en een mooie geluidsweergave.

- Mevrouw Verheijke-Keijzer, juli 2017

Direct volledig vertrouwen

Onze uitvaartbegeleidster won direct het volledige vertrouwen van mijn moeder en de rest van de naaste familie. We hebben er zelfs voor gekozen om de crematie een dag later te laten plaatsvinden, zodat zij ons zelf zou kunnen begeleiden. Op het laatste moment hebben we toch nog wat wijzigingen laten aanbrengen in de tekst op de kaart. Dit alles was geen enkel probleem voor de drukker. De crematie vond plaats in De Kwakel. Dit is geen locatie van PC, maar ik wil wel even kwijt dat de samenwerking met de technische medewerker aldaar super was. Alles werd goed vooraf getest en de plechtigheid zelf en de afloop daarvan was tot in de puntjes geregeld.

- De heer Kassenaar, juni 2017

Voor de tweede maal zijn we bij een verdrietig verlies prima begeleid door PC Uitvaart. Mijn complimenten.

- Mevrouw Miedema-Vronik, juni 2017

Fantastisch geregeld

Ik wil PC Uitvaart nogmaals dankzeggen voor de prettige begeleiding en organisatie na het overlijden van mijn echtgenoot. De condoleance en crematie waren fantastisch geregeld. Mede door onze uitvaartbegeleider, het team van de verzorging, de drukkerij, de klantenservice, de chauffeurs, e.a. hebben ervoor gezorgd, dat ook familie en belangstellenden dit afscheid als mooi en sfeervol hebben ervaren.

- Mevrouw Raven-Jantzen, juni 2017

Ik vond het geweldig respectvol toen ze de straat uit gingen, omdat er nog iemand voor de auto liep. Dat had ik niet verwacht.

- De heer Dondorp, juni 2017

Grote pluim

Ik vond de uitvaart prima verlopen. Vooral de timing. Met name het moment tijdens het laatste lied waarop de dragers tegelijkertijd binnen kwamen en dat tijdens de laatste maten van het laatste lied de buitendeur naar boven open schoof en de kist naar buiten werd gedragen. Ook over de opbaring was ik heel tevreden. We werden keurig geholpen en op ons gemak gesteld. Een grote pluim voor deze mensen.

- De heer Klim, juni 2017

De hele uitvaart plus verzorging van personeel was uitstekend. Het was keurig.

- De heer Möllenkamp, mei 2017

Voor zover een uitvaart prettig kan zijn, heb ik die ervaring wel gehad bij de uitvaart van mijn moeder.

- Mevrouw Sterk, mei 2017

Ze zag er mooi uit

Ik had speciaal gevraagd om bij de verzorging haar pony goed te doen. Dat kon ik op het moment dat ik wilde op afspraak komen bekijken en de overledene zag er mooi uit.

- Mevrouw Reijders-Kessler, mei 2017

Zeer tevreden, maar had niet anders verwacht i.v.m. eerdere ervaringen met de PC. Zeer correct en ondersteunend.

- De heer Van den Heuvel, mei 2017

Zeer goed begeleid

Recentelijk heb ik 2 crematies meegemaakt. Eén in Lelystad en één in Amsterdam. Deze werden zeer goed begeleid door de uitvaartbegeleider. Alle lof, ook voor de andere medewerkers. Ik kan Uw organisatie van harte anbevelen. Ik ben ook klant bij jullie maar ik wacht nog even.

- Mevrouw Verberne-Vonk, april 2017

Ik was heel erg tevreden over alles. Ze hebben me heel veel dingen uit handen genomen waar ik erg tegen op zag.

- Mevrouw Phoolahurry, april 2017

Alles in de puntjes geregeld

Mijn man is begin september 2015 overleden. De steun van jullie was perfect. Alles in de puntjes geregeld. Vooral bij de crematie, die man deed het prefect. Prima maatschappij. Zeker een aanrader, zeer tevreden.

- Mevrouw Spanjaard, maart 2017

Betrokkenheid, hulp en respect

Mijn echtgenote is begin februari overleden en 4 dagen later gecremeerd. Mijn speciale dank gaat uit naar de uitvaartbegeleider die het gesprek thuis voerde en de plechtigheid leidde, alsmede naar de medewerker van de Klanteninformatie die mij (echtgenoot) heeft geholpen met het samenstellen van de muziek tijdens de plechtigheid. Dit om reden dat mijn desktop niet goed werkte. Ik ben deze mensen zeer dankbaar voor hun betrokkenheid, hulp en getoonde respect. Zulke mensen heb je in zo’n moeilijke tijd graag om je heen. Dank allen.

- De heer Loman, februari 2017