Vraag uw gratis MijnPortal account aan

Het geeft rust om belangrijke zaken rondom de uitvaart nu al te regelen. Wat nog meer rust geeft, is de wetenschap dat al die gegevens veilig opgeslagen zijn op één plek. Uw eigen digitale kluis waar, als het moment daar is, nabestaanden alles terug kunnen vinden. Deze plek is er nu: MijnPortal.

Uw afscheid regelen, dat is iets waar u één keer goed over moet nadenken en dan is alles in orde toch? Niet helemaal: het is verstandig om de informatie af en toe te checken. Is het verzekerde of gespaarde bedrag bijvoorbeeld nog toereikend als uw afscheidswensen veranderen? Weten anderen überhaupt wat die wensen zijn? En wat is het actuele saldo van uw Afscheidsparen-rekening of deposito? MijnPortal geeft antwoord – nu en in de toekomst. Uiteraard heeft u zelf onbeperkt toegang tot het account, net als één gemachtigde, die u zelf aanwijst.

Vraag uw account aan

Vul onderstaand formulier in om toegang te krijgen tot uw eigen MijnPortal omgeving. U ontvangt uw inloggegevens binnen 2 werkdagen via de e-mail. Mocht u nog vragen hebben over MijnPortal, neem dan contact op met onze afscheidsadviseurs.

Samen maken we het bespreekbaar

Een uitvaart naar wens, waar u maar wilt