Direct een crematie of begrafenis regelen

Bij een overlijden komt er veel op u af, zowel emotioneel als praktisch. Onze uitvaartbegeleiders staan klaar om u bij te staan en u zoveel mogelijk te ontzorgen en werk uit handen te nemen.

Een afscheid op maat

Wij helpen u om een afscheid te regelen dat zo goed mogelijk past bij de overledene. Wij weten als geen ander dat een mooi en persoonlijk afscheid helpt bij het verwerken van verlies. Een uitvaart is heel persoonlijk. Onze uitvaartbegeleider komt bij u thuis, neemt stap voor stap alle details met u door en helpt bij het maken van keuzes. Wij nemen de tijd om de uitvaart de persoonlijke invulling te geven die u wenst. Zo realiseren we samen met u een afscheid op maat.

Tot en met de dag van de uitvaart ondersteunen we u en nemen we zoveel mogelijk zorgen uit handen. Zodat u zich kunt richten op dat wat op dat moment het belangrijkste is: het op uw eigen manier afscheid nemen van uw dierbare.

Uitvaart organiseren

Bij een uitvaart organiseren komt veel kijken. Onze uitvaartbegeleiders staan klaar om samen met u het afscheid te regelen zoals u dat wenst. Hieronder ziet u wat u van PC Uitvaart mag verwachten. Voor een uitvaart moeten er veel praktische zaken geregeld worden. Bekijk de infographic.

Coronavirus en de uitvaart

Vanwege alle Corona-maatregelen regelen wij een uitvaart momenteel op een aangepaste manier. Bekijk hier hoe we nu voor u de uitvaart organiseren.

Samen maken we het bespreekbaar

Een uitvaart naar wens, waar u maar wilt