‹ Bekijk alle vacatures

Zelfstandig werkend Kok (30 uur) – Zaanstad

Jij zorgt voor de bereiding en presentatie van onze in-house catering: van verse belegde broodjes en borrelplanken tot uitgebreide buffetten

Catering in de uitvaartbranche? Jazeker – en belangrijker dan ooit. De wensen van nabestaanden veranderen: uitvaarten worden steeds persoonlijker en diverser en de behoefte aan gastvrijheid neemt toe. Een mooi afscheid vraagt om meer dan een kopje koffie en cake. Goed verzorgde catering met smaakvolle producten is inmiddels een onmisbaar onderdeel van het afscheid.

Daarom zijn wij op zoek naar een culinaire allrounder. Iemand die energie krijgt van het neerzetten van kwaliteit, snel schakelt en het fijn vindt om nabestaanden – ook op emotionele momenten – een warme, gastvrije beleving te geven. Een

Zelfstandig werkend Kok (30 uur) – Zaanstad

Jouw rol

Als zelfstandig werkend kok ben jij hét culinaire hart van onze locatie. Jij zorgt voor de bereiding en presentatie van onze in-house catering: van verse belegde broodjes en borrelplanken tot uitgebreide buffetten. Je levert een actieve bijdrage aan het F&B beleid binnen PC Uitvaart en krijgt volop ruimte om je ideeën en creativiteit in te brengen.

Je werkt overwegend overdag, maar bent flexibel inzetbaar wanneer onze dienstverlening daarom vraagt – dus ook in de avonden of weekenden als dat nodig is. Want onze gastvrijheid stopt niet na vijf uur, en de uitvaartbranche draait zeven dagen per week.

Wat ga je doen?

  • Doorontwikkelen van ons in-house cateringaanbod en hierbij inspelen op trends
  • Bereiden van horecaproducten in eigen keuken volgens receptuur
  • Magazijnbeheer en FIFO-principes toepassen
  • Controleren van bestellingen, dag-sheets en draaiboeken
  • Hands-on samenwerken met de bediening
  • Presentatie van catering in de horecaruimtes
  • Administratieve afhandeling van werkorders uit ons CRM systeem
  • Onderhoud van keuken en horecaruimtes volgens HACCP-richtlijnen

Wat neem jij mee?

  • Je hebt plezier in je werk en dat straal je uit
  • Je neemt initiatief, maakt makkelijk contact en weet je collega’s te inspireren
  • Je denkt in mogelijkheden en houdt van aanpakken
  • Je hebt ervaring met bereiding en presentatie van horecaproducten
  • Kennis van HACCP en calculaties
  • Bedrijfscateringervaring is mooi meegenomen
  • Je bent digitaal vaardig en kunt goed werken met planningssystemen

Wat krijg je van ons?

  • Een afwisselende en betekenisvolle baan voor 30 uur per week
  • Werktijden met name overdag, met soms ook een dienst in het weekend of ’s avonds
  • Een team dat samenwerkt en voor elkaar klaarstaat
  • Veel ruimte voor initiatief en jouw ideeën
  • Salaris tussen € 2.778,- en € 3.774,- bruto (schaal 4B, cao Uitvaartbranche, obv 40 uur)
  • Goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding
  • Minimaal 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband

Klaar om het verschil te maken?
Heb jij zin om jouw culinaire passie in te zetten op een plek waar gastvrijheid echt het verschil maakt? Solliciteer dan direct met je motivatie en CV via de button hieronder.

Voor vragen kun je bellen met Michiel van Wolferen, manager crematorium en uitvaartcentrum Zaanstad te bereiken op 0652562629

Wij kijken uit naar je reactie 

Direct solliciteren ‹ Bekijk alle vacatures

Samen maken we het bespreekbaar

Een uitvaart naar wens, waar u maar wilt