Nabestaandenloket

Onze dienstverlening reikt verder dan het organiseren van de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden, bijvoorbeeld in de vorm van administratieve en financiële taken. Om helderheid te bieden, te voorkomen dat onnodig kosten worden gemaakt en kostbare tijd te besparen, werken wij samen met het NabestaandenLoket; het complete nazorgplatform dat nabestaanden voorziet van de juiste hulp en begeleiding met alle administratieve zaken die op hun pad komen.  

Uw uitvaartbegeleider zorgt ervoor dat u een account krijgt bij het NabestaandenLoket. Hierin staat een overzicht van alle acties die na een overlijden uitgevoerd moeten worden, zoals het opzeggen van abonnementen en verzekeringen. Op basis van de situatie van de overledene en die van u als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor u relevant is. 

U krijgt uitgebreide informatie over de acties die u moet uitvoeren, die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast kan het NabestaandenLoket bijstaan met het uitvoeren van de opzeggingen van abonnementen, contracten en accounts.

Inloggen

 

Samen maken we het bespreekbaar

Een uitvaart naar wens, waar u maar wilt