‹ Bekijk alle vacatures

Medewerker Begraafplaats Almere (fulltime)

Werkend op de begraafplaats zorg je voor het onderhouden van de graven, het algemene (groen)onderhoud van de begraafplaats en heb je contact met nabestaanden.

Ben je op zoek naar een mooie, unieke werkplek in het groen?

Voor onze begraafplaatsen aan de rand van Almere Stad en in Almere Haven zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende Medewerker Begraafplaats. In deze functie zorg je voor het onderhouden van de graven, het algemene (groen)onderhoud van de begraafplaats en heb je contact met nabestaanden.
Onze prachtige begraafplaatsen liggen in een rustige omgeving en onze locaties bieden alles onder één dak voor een persoonlijk afscheid. De begraafplaats in Almere Haven heeft een kleinschalig uitvaartcentrum op het terrein, Almere Stad heeft een uitvaartcentrum met eigen crematorium.

Crematorium, Begraafplaatsen en Uitvaartcentrum Almere is een samenwerkingsverband tussen DELA en PC Uitvaart. PC Uitvaart is een uitvaartorganisatie uit de regio Groot-Amsterdam, opgericht in 1931. PC Uitvaart houdt zich bezig met het begeleiden van uitvaarten en heeft ruim tien uitvaartlocaties (uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen). DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Met de ambitie dat klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Met het aanbod van verzekeringen en diensten zorgt DELA ervoor dat leden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien.

Wat ga je doen?
Je dag start samen met je collega’s waarmee het werk van de dag wordt besproken en verdeeld. Het werk kan onder andere bestaan uit het delven-, sluiten- en ruimen- van graven, nabestaanden helpen met het uitzoeken van een graflocatie, het voorlopen tijdens een uitvaart en het overige algemene onderhoud van het onze begraafplaatsen.
Voor de taken die je die dag gaat uitvoeren, zoek je je materialen, gereedschap en kleding bij elkaar en ga je aan het werk, waarbij je je tijd zo efficiënt mogelijk indeelt. Afhankelijk van de taak ben je de ene keer alleen aan het werk, de andere keer werk je samen met een collega.
Tot je werkzaamheden behoren onder andere

  • delven, sluiten en ruimen van graven;
  • onderhouden van grafmonumenten- en (urnen) graven;
  • plaatsen van as in urnentuin (al dan niet met nabestaanden);
  • voeren van een correcte grafadministratie;
  • onderhouden van wegen, paden en de groenvoorziening;
  • beheren en onderhouden van de aanwezige materialen en het gereedschap;
  • voorlopen tijdens uitvaarten.
  • flexibiliteit voor het werken in het weekend.

Wat breng je mee?

  • Je vindt het prettig om zelfstandig of in teamverband in de buitenlucht, lichamelijk werk uit te voeren.
  • Je hebt ervaring met (of een opleiding in) werken in het groen.
  • Je kunt licht administratieve werkzaamheden uitvoeren op de computer en kan omgaan met Word en Excel.
  • Je bent gastvrij en representatief.
  • Je bent communicatief vaardig, klantvriendelijk en geduldig in je contact met nabestaanden.
  • Je kan omgaan met vertrouwelijke informatie.
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij?
Wij bieden je een werkomgeving op een unieke locatie met veel zelfstandigheid. Als Medewerker begraafplaatsen kun je rekenen op een afwisselende functie in een professionele organisatie. Wij bieden een fulltime functie, marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Uitvaartbranche. Je brutosalaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij een goede pensioenregeling, minimaal 27,5 vakantiedagen op fulltime basis en toegang tot ons leerplatform GoodHabitz.

Interesse?
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. We willen benadrukken dat deze vacature open staat voor iedereen die zich in de omschrijving herkent. Wij geloven dat een verscheidenheid aan mensen bijdraagt aan een bloeiende organisatie. Als mensen en als collega’s kunnen we van elkaar leren. Zo blijven we aangesloten bij de maatschappij waar we deel van uitmaken.
Je kunt je sollicitatie, die bestaat uit een motivatiebrief en CV indienen via onderstaande sollicitatiebutton.

Direct solliciteren ‹ Bekijk alle vacatures

Samen maken we het bespreekbaar

Een uitvaart naar wens, waar u maar wilt