‹ Bekijk alle inspiratie blog berichten

Update deposito rekeningen

Goed nieuws: éénmalige, extra hoge rentevergoeding over 2021

Jaarlijks stellen wij in december de definitieve rentevergoeding vast voor de depositorekeningen van PC Uitvaart. Het rendement dat Stichting PC Uitvaart Deposito (de stichting die de gelden beheerd) over 2021 heeft gerealiseerd is hoger dan verwacht. Dit extra rendement delen wij graag al onze klanten die een deposito of AfscheidSparen rekening hebben. Daarom keren we voor de depositorekeningen met een variabele rente éénmalig een extra hoge rente uit. In februari informeren wij onze klanten met een variabele rente over wat dit precies voor hen betekent.

Vanaf 2023 alleen nog digitale communicatie

PC Uitvaart vindt digitaal communiceren belangrijk. Daarom hebben wij MijnPortal geïntroduceerd, een digitale kluis waarin u alle informatie over uw AfscheidSparen of depositorekening kunt vinden. Digitaal communiceren via MijnPortal is beter voor het milieu en alle informatie rondom uw rekening is altijd inzichtelijk en up-to-date. Daarom versturen wij vanaf nu geen post meer en staat het jaaroverzicht klaar in MijnPortal.

Wist u dat u allerlei andere relevante zaken rondom uw afscheid in MijnPortal kunt vastleggen? Zoals uw afscheidswensen, muziek en informatie over uw verzekeringen. Veilig en overzichtelijk opgeslagen op één plek. Ook kunt een naaste machtigen om toegang te krijgen tot uw gegevens, zodat hij of zij het afscheid kan regelen dat u voor ogen heeft.

Aanvragen MijnPortal

Ook een MijnPortal account aanvragen? U vraagt uw persoonlijke MijnPortal snel en eenvoudig aan via: www.pc.nl/mijnportal.