‹ Bekijk alle inspiratie blog berichten

Herdenking voor alle vaders op 20 juni

20 juni mei is het vaderdag. Voor veel mensen een moment waarop ze hun vader in het zonnetje zetten. Een bezoekje, gezelligheid en vaak een hapje of een drankje. Zelfs in coronatijd.

Toch is het ook een dag waarop veel mensen stilstaan bij de vaders die niet meer bij ons zijn. Omdat ook deze vaders niet vergeten mogen worden organiseert PC Uitvaart op 20 juni op de locaties Hoorn, Zaanstad, Haarlemmermeer en op de begraafplaats Purmerend, van 13.00 tot 16.00 een herdenkingsmiddag.
Op de locatie is een monument voor alle vaders. Tijdens de herdenkingsmiddag kan iedereen een windmolentje ophalen bij het uitvaartcentrum en die bij de gedenkplaats neerzetten. Zelf een bloemetje, kaars, tekening of iets anders achterlaten mag natuurlijk ook. Zo creëren we met dit Vaderdagmonument een eerbetoon aan alle vaders.

Daarnaast maakt iedereen kans op een boom in het Morgenbos. Het Morgenbos is een digitale plek om stil te staan bij dierbaren die niet meer onder ons zijn. Met een boom in het Morgenbos heeft u altijd een plek om naar toe te gaan en om te herdenken. Digitaal op morgenbos.nl en fysiek in het Groene Woud. Bovendien zijn de uitvaartbegeleiders van PC Uitvaart aanwezig voor een goed gesprek en er is koffie en thee. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.