Inspiratie: locaties

Bij een uitvaart heeft u zelf de keuze voor een uitvaartlocatie. U kunt natuurlijk gebruik maken van één van de PC Uitvaartlocaties, waar u de keuze heeft uit bijvoorbeeld een aula voor grote gezelschappen of een intieme familiekamer voor een kleinere groep. Het tijdstip, lengte en verloop van de plechtigheid kunt u helemaal zelf bepalen.

Voor veel mensen speelt religie een belangrijke rol in hun leven. PC Uitvaart heeft ook veel ervaring met religieuze uitvaarten. De plechtigheid kan plaatsvinden in een gebedshuis, waarna de begrafenis of crematie op één van de PC Uitvaartlocaties plaatsvindt. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum.

Herdenkingspark Westgaarde beschikt over een grote bewassingsruimte en diverse islamitische grafvelden. Ook in Almere en Zaanstad zijn islamitische begraafplaatsen aanwezig.

U kunt de uitvaart ook (gedeeltelijk) in het bos, op het strand of in uw stamkroeg laten plaatsvinden. Hiermee geeft u de uitvaart een persoonlijke tint. Wij denken graag met u mee om een passende locatie voor de uitvaart te vinden. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk onze locaties

Samen maken we het bespreekbaar

Een uitvaart naar wens, waar u maar wilt