‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Uitvaartverzekeringen ondergebracht bij Ardanta

Vanaf 1 oktober 2018 bieden wij onze uitvaartverzekeringen aan via onze partner Ardanta. Ook worden de huidige natura verzekeringen van PC Uitvaart ondergebracht bij Ardanta. Iedereen die een natura verzekering bij PC Uitvaart heeft, wordt hier schriftelijk van op de hoogte gesteld door Ardanta.

Ardanta zal als eigenaar van de verzekeringen zorgdragen voor de administratie en het beheer van de verzekeringen. PC Uitvaart blijft de verzekerde uitvaarten verzorgen.

Als u al eerder een natura verzekering (een verzekering in de vorm van diensten en niet in een geldbedrag) heeft afgesloten bij ons, dan zal Ardanta de premie vanaf nu incasseren en u krijgt ook via hen het jaarlijkse overzicht. De voorwaarden van de verzekeringen blijven ongewijzigd en onze uitvaartbegeleiders zullen uw uitvaart verzorgen.

Lees meer over de uitvaartverzekering van PC Uitvaart via Ardanta.

Mocht u vragen hebben over onze verzekeringen? Neem dan contact op via 053-4881122 of stuur een e-mail naar info@ardanta.nl

‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur

zaterdag & zondag
08.30 tot 17.00 uur

 

Routebeschrijving

Ons hoofdkantoor bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein, tegenover ons kantoor.

Plan route ›