Verzorgen van een uitvaart

Een mooi afscheid voor iedereen

 

Elk afscheid is anders. Wij spelen daar op in. Onze uitvaartbegeleiders zijn bekend in uw regio en kunnen alles voor u regelen. Ook als u nog niet weet hoe u de uitvaart wenst, komen onze uitvaartbegeleiders persoonlijk bij u langs om alles rustig te bespreken. Dit kan direct na het overlijden, maar ook ruim vooraf.

Uitvaartverzorging ›

Onze uitvaartbegeleiders zetten alles op alles om een uitvaart naar wens voor u te verzorgen. Wij helpen u door een moeilijke periode waarin er in korte tijd veel beslissingen genomen moeten worden.

Wensen vastleggen ›

Wilt u vooraf uw wensen rondom uw uitvaart vastleggen? Wij sturen u graag ons wensenformulier toe of vul het direct digitaal in. Ook als u nog geen idee heeft, kan dit u helpen om uw uitvaart alvast vorm te geven voor als het moment daar is.

Afscheid nemen ›

In de dagen na het overlijden tot het moment dat de uitvaart plaatsvindt, kunt u nog even bij uw overleden dierbare zijn om afscheid te nemen. Bijvoorbeeld tijdens een rouwbezoek, condoleance of opbaring in huis. Daarna volgt de uitvaart.

Begrafenis of crematie ›

Kiest u voor een begrafenis of crematie? Onze uitvaartbegeleiders vertellen u alles over de mogelijkheden.

Muziek, bloemen & kaarten ›

Welke muziek wilt u afspelen op de uitvaart? Hoe laat u bloemen bezorgen? Wat voor rouwkaarten zijn er? Wij geven u graag meer informatie.

Tips & inspiratie ›

Wilt u inspiratie op doen over wat er allemaal mogelijk is tijdens een uitvaart? Of wilt u tips die van pas kunnen komen omtrent een uitvaart, afscheid, rouwen en alles wat daarmee te maken heeft?