Muziek, bloemen & kaarten

Bij een overlijden komt er in korte tijd veel op de nabestaanden af. Onze uitvaartverzorger zal u hier zoveel mogelijk bij ondersteunen. Hij of zij kan u alle informatie geven over alles rondom de uitvaart. Zo ook over de muziek, bloemen, het rouwdrukwerk en de consumpties na afloop. Welke muziek wilt u afspelen op de uitvaart? Hoe laat u bloemen bezorgen? Wat voor rouwkaarten zijn er? Wij geven u graag meer informatie.

Muziek & beeld

Welke muziek wilt u afspelen tijdens de uitvaart? Wilt u ook foto’s vertonen of misschien wel een kort filmpje? Onze uitvaartlocaties zijn voorzien van alle functionaliteiten om muziek en beeld op passende wijze af te spelen. Uw uitvaartverzorger kan u vertellen hoe u het materiaal kunt aanleveren. Ook is vooraf testen mogelijk.

Digitaal aanleveren

Op vele uitvaartlocaties kunt u tegenwoordig muziek en beeld digitaal aanleveren. Ook kunt u op onze locaties muziek uitkiezen uit ons digitale muziekboek (m.u.v. Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster).

Lees meer over digitaal aanleveren Direct inloggen

 

Bloemen

Rouwbloemen en rouwbloemstukken zijn er in alle soorten en maten. Onze uitvaartverzorgers kunnen u voorbeelden van bloemstukken laten zien en u helpen met het bestellen. Als bezoeker van een uitvaart kunt u bloemen bestellen bij uw eigen bloemist en deze laten bezorgen op het adres waar de overledene rust tot het moment van de uitvaart.

Rouwdrukwerk

Rouwkaarten en dankbetuigingen kunnen geheel naar wens worden gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld enkel tekst of juist een eigen foto of illustratie op de kaart? Alles kan. Wij helpen u daar graag bij. Ook kunnen wij rouwadvertenties voor u plaatsen.

Catering

Na een rouwbezoek en na de uitvaartplechtigheid kunnen de nabestaanden nog even samen zijn om te condoleren en na te praten. Daar kan ook een hapje en/of drankje bij geserveerd worden. Er zijn vele variaties op de koffie en cake mogelijk. Bijvoorbeeld gebakjes, bonbons, koekjes en petit fours, maar ook belegde broodjes, tapas, kaasplankjes en bittergarnituur tot een compleet diner. Bekijk het uitgebreide assortiment aan catering op de locaties van PC Uitvaart.